Fra venstre er det Ea Holmegaard og Rikke Danielsen. Foto: Claus Beyer
Fra venstre er det Ea Holmegaard og Rikke Danielsen. Foto: Claus Beyer

Fiskebutikken ”Havtasken” åbner tirsdag

Søstrene Ea og Rikke åbner Jernbanegades nye fiskebutik ”Havtasken” med friske fisk, sandwich, sushi, vin og tilbehør

 Tip en ven    Udskriv   Del
Af Claus Beyer

De to lokalkendte søstre, Ea Holmegaard og Rikke Danielsen, kaster sig fra på tirsdag den 27.april ud i deres store drøm. Egen butik i Fredensborg, og der var ikke megen tvivl om, at det skulle være en fiskebutik med lækre friske produkter.

At det blev en fiskebutik må nok langt hen af vejen tilskrives storsøster Rikke. Rikke kommer fra sit arbejde i Fiskehuset i Hornbæk, hvor Rikke både har stået i butik og kørt med fiskebil.

Lillesøster derimod har sin erfaring fra bagerforretningen, men hun er vant til kundebetjening, og har stor interesse i fiskebranchen.

"Vi får friske varer hjem hver dag fra morgenstunden, derfor kan vi også modtage bestillinger til levering fra dag til dag," oplyser Rikke.

"Vi kommer også til at have sandwich og sushi som folk kan tage med hjem, eller spise ude ved vores caféborde og stole udenfor butikken ," oplyser Ea, og fortsætter:

"Og kunderne kan få et menukort, hvis man ønsker at bestille fiskefade eller andet ud af huset. Vi håber meget, at folk vil fortælle om sine ønsker, så vil vi gøre alt for at skaffe det," slutter de to kvinder, for efterfølgende vendte tilbage til forberedelserne til tirsdags åbningsdag. De fik dog lige oplyst, at fødevarekontrollen havde godkendt butikken uden problemer.

Publiceret: 23. April 2010 06:00
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Roskilde Avis