I forhold til september sidste år har færre husejere i Roskilde og omegn til salg foran huset.
I forhold til september sidste år har færre husejere i Roskilde og omegn til salg foran huset.
(Arkivfoto)
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Færre til salg skilte foran boliger

Der er i øjeblikket 1.645 boliger til salg i Roskilde mod 2.213 på samme tid sidste år

Man skal køre mere omkring i Roskilde og omegn for at finde boliger med til salg skilte. Internetportalen Boligsiden har sammenlignet udbuddet nu og for et år siden. Sammenligningen viser, at udbuddet af enfamiliehuse er faldet fra 2.213 udbudte boliger i september 2008 til 1.645 i dag. Det er et fald på 26 procent.

- Der er stor forskel på, hvor meget du kan spare, hvis du overvejer at investere i et hus i dag," siger kommunikationschef hos Boligsiden Birgit Daetz.

- I Roskilde og omegn er boligprisen generelt faldet med ni procent, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 13 procent. I Lejre Kommune er prisen faldet med 12 procent, hvorimod der kun har været et meget lille fald på fem procent i Greve Kommune.

Der er på nuværende tidspunkt 40.267 villaer, rækkehuse og villalejligheder til salg i Danmark, hvilket er nogenlunde det samme tal som for et år siden. Boligerne har været udbudt til salg i gennemsnit otte måneder og udbydes omkring 300.000 kroner billigere i forhold til for et år siden.

(Kilde: Boligsiden)
(Kilde: Boligsiden)
Publiceret: 15. September 2009 11:07
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Roskilde Avis

Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere