I forhold til september sidste år har færre husejere i Roskilde og omegn til salg foran huset.
I forhold til september sidste år har færre husejere i Roskilde og omegn til salg foran huset.
(Arkivfoto)

Færre til salg skilte foran boliger

Der er i øjeblikket 1.645 boliger til salg i Roskilde mod 2.213 på samme tid sidste år

 Udskriv   Del
Man skal køre mere omkring i Roskilde og omegn for at finde boliger med til salg skilte. Internetportalen Boligsiden har sammenlignet udbuddet nu og for et år siden. Sammenligningen viser, at udbuddet af enfamiliehuse er faldet fra 2.213 udbudte boliger i september 2008 til 1.645 i dag. Det er et fald på 26 procent.

- Der er stor forskel på, hvor meget du kan spare, hvis du overvejer at investere i et hus i dag," siger kommunikationschef hos Boligsiden Birgit Daetz.

- I Roskilde og omegn er boligprisen generelt faldet med ni procent, hvilket er lavere end landsgennemsnittet på 13 procent. I Lejre Kommune er prisen faldet med 12 procent, hvorimod der kun har været et meget lille fald på fem procent i Greve Kommune.

Der er på nuværende tidspunkt 40.267 villaer, rækkehuse og villalejligheder til salg i Danmark, hvilket er nogenlunde det samme tal som for et år siden. Boligerne har været udbudt til salg i gennemsnit otte måneder og udbydes omkring 300.000 kroner billigere i forhold til for et år siden.

(Kilde: Boligsiden)
(Kilde: Boligsiden)
Publiceret: 15. September 2009 11:07
Del på Facebook
Ugens annoncer
Se alle ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Roskilde Avis